Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Autotechnicus Audi

Word Autotechnicus bij Audi

Maak kennis met Audi bij Pon Dealer

Ontdek de wereld van Audi bij Pon Dealer

Jij bent een ervaren Autotechnicus met aardig wat meters op de teller. Je hebt interesse in innovatie en je bent nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (elektrische) autotechniek. Gaat dit over jou? Lees dan verder en ontdek hoe je eenvoudig en vrijblijvend kennis maakt met de wereld van Audi.

Stap in de toekomst van autotechniek

Wil jij de nieuwe e-tron GT van dichtbij bekijken? Ben je benieuwd naar wat Audi en Pon Dealer doen om Autotechnici toekomstbestendig op te leiden? Of wil je alles weten over de gunstige arbeidsvoorwaarden?

Laat deze kans dan niet liggen en meld je snel aan voor een kennismaking bij Pon Dealer Audi. Dit is de makkelijkste manier om te ontdekken welke voordelen het werken bij Audi jou als Autotechnicus te bieden heeft.

Bij Audi ontwikkel jij je tot de Autotechnicus van morgen

Ga je als Autotechnicus bij Pon Dealer Audi aan de slag, dan ga je werken bij een hightech luxemerk dat voorop loopt in technologie en in de transitie naar elektrische auto's. Je werkt meestal aan mechanische én de nieuwste elektrische modellen en wordt tegelijkertijd opgeleid tot de Autotechnicus van morgen.

Kennismaken op jouw manier

Meld je aan en Audi neemt contact met je op om een afspraak in te plannen. Natuurlijk op een moment dat jou uitkomt. Samen stemmen we af wat het beste bij je past. Zo kun je even snel langslopen of juist een hele dag meelopen als jij dat prettig vindt. Meld je aan en wij nemen contact met je op.

Autotechnicus Audi 3

Maak kennis met Audi bij Pon Dealer

Pon Dealer is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en VW Bedrijfswagens. Wij maken deel uit van het dealernetwerk van Pon en werken daardoor met een hoogstaand serviceniveau. Als Autotechnicus merk je dat vooral aan dat alles écht goed geregeld is. Van de nieuwste technieken en gereedschappen tot aan de beste opleidingen aan de Pon Academy.

Dit is wat we jou bieden

Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige functie. Bij Pon Dealer kan je altijd rekenen op: 

Toekomstbestendige loopbaan

Altijd alles goed geregeld

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Zekerheid van een professionele organisatie

Werken met de nieuwste modellen

Trainingen aan de Pon Academy

Nieuwste werkplaatstechnieken

Beste gereedschappen

Audi Technicians Experience

Ben jij Autotechnicus?

Meld je dan nu aan voor de Audi Technicians Experience en laat je inspireren. 30 maart bij Pon Dealer Amersfoort. Zien we je daar?