Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Škoda Enyaq Private Lease actie

Nu voor € 499,- per maand* 

Private Lease de Škoda Enyaq al vanaf € 499,-

De Enyaq is de perfecte keuze voor een weekendje weg met je zaterdagsfamilie. Met een bereik van 565 kilometer*** rij je moeiteloos naar de Ardennen en terug. De elektrische SUV biedt voldoende ruimte en is uitgerust met de nieuwste technologieën. Je rijdt de Enyaq al vanaf € 438,- inclusief SEPP subsidie**. Wees er snel bij want OP=OP. 

SEPP Subsidie 

Een nieuwe elektrische auto met een fiscale waarde onder de €45.000 komt in aanmerking voor de SEPP subsidie van de overheid. De Enyaq is hiervoor beschikbaar. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Mocht je hiervoor in aanmerking komen, dan kan je de Skoda Enyaq al vanaf € 438,- p/m rijden**. Meer informatie over SEPP subsidie vind je hier

De Škoda Enyaq

Bij Pon Dealer is de Škoda Enyaq verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo rijd je al een zeer complete Škoda Enyaq vanaf € 499 p/m*. Bekijk alle uitvoeringen hieronder.

Dit zijn de highlights van de Enyaq iV

Hero Private Lease calculator

Private Lease calculator

Benieuwd hoeveel je maximaal kan Private Leasen?

Ontdek het gemak van Private Lease bij Pon Dealer

Private Lease bij Pon Dealer is naast héél voordelig ook nog heel gemakkelijk en overzichtelijk. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand, waarin alle kosten voor jouw nieuwe Skoda al zijn inbegrepen. Je hoeft daardoor alleen zelf nog de brandstof te betalen.

Liever een nieuwe Škoda Enyaq kopen?

Wanneer je in plaats van Private Lease liever een nieuwe Škoda Fabia wilt kopen, kan dat natuurlijk ook. Je koopt al een nieuwe Škoda Enyaq vanaf € 44.990!* Benieuwd naar onze voorraadmodellen, bekijk dan direct onze complete voorraad.

Stijlvol en ruim

De Skoda Enyaq iV is een volledig elektrische auto met een ruim interieur en een stijlvol design. Met zijn indrukwekkende actieradius van meer dan 500 kilometer en snelle laadtijd is deze auto ideaal voor alle ritten.

Wil jij de Škoda Enyaq zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier

Vragen? 

Heb je vragen over deze actie of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag. 

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**De SEPP Subsidie dient door de consument zelf aangevraagd te worden.
***Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.
****De Private Lease actieprijzen gelden voor de nieuwe Škoda Enyaq en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Škoda Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Meer informatie m.b.t. BKR vind u hier. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Škoda Enyaq Private Lease actie bij Pon Dealer

Voor meer informatie zie: https://www.skoda.nl/private-lease/klantenservice
Zie voor algemene verkoopinformatie: www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie