Volkswagen onderhoud

Regelmatig onderhoud zorgt voor een veilige en betrouwbare auto. Wanneer jij je Volkswagen bij ons laat onderhouden ben je altijd verzekerd van perfect onderhoud én dat altijd met behoudt van de originele fabrieksgarantie.


Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

Plan-je-afspraak.jpg


GRATIS APK

I.c.m. met onderhoud is APK altijd gratis!

Wanneer je auto bij Pon Dealer in onderhoud is dan is de APK altijd gratis, ook al worden deze niet tegelijkertijd uitgevoerd. Ideaal toch?

Plan nu je afspraak

Volkswagen Economy Service

Is jouw Volkswagen 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met Volkswagen Economy Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw Volkswagen.

Alles over Economy Service

Standaard 4 jaar reparatiegarantie

Bij Volkswagen krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

  • Vergoeding op basis van nieuwwaarde
  • Unieke zekerheid
  • Voor alle reparaties bij jouw eigen Volkswagen dealer
  • Op uren en onderdelen
  • Overdraagbaar naar volgende eigenaar
Meer info

Onderhoudskosten

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van Volkswagen onderhoudskosten.

Overzicht Volkswagen onderhoudsprijzen

Volkswagen onderhoud

Houd je Volkswagen in topconditie met onderhoud bij een officiële Volkswagen dealer.

Bekijk onze vestigingen
De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2021. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_Onderhoud_2021.pdf 627.41 KB Download