Volkswagen ID.3 Zakelijke Lease Deal

Al vanaf € 559,- 

Volkswagen ID.3 zakelijk leasen vanaf € 559,-

Profiteer nu van een super scherp zakelijk lease tarief op de Volkswagen ID.3. Een sportief design, nieuwe kleuren en nog altijd verassend ruim. Met een actieradius van 559 kilometer** rijd je praktisch door heel Nederland. Ideaal voor al je zakelijke ritten. Nu rijden van € 599,- voor € 559,- per maand*. 

Zakelijk een Volkswagen ID.3 leasen

Bij Pon Dealer is het zakelijke lease tarief tijdelijk extra scherp geprijsd. Het ideale moment om de schitterende Volkswagen ID.3 te leasen. Ervaar de innovatie en duurzaamheid van de ID.3. Ontdek moeiteloos rijplezier en een duurzame mobiliteitsoplossing, afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Rijden van € 599,- nu voor € 559,- per maand*. Wees er snel bij. 

Een grote actieradius voor alle zakelijke ritten

De Volkswagen ID.3 heeft een actieradius van 559 kilometer*. Zo rijd je praktisch door heel Nederland. Onderweg toch even laden? Dan is de ID.3 opgeladen tot 80% in 35 minuten. Zo kan je lekker snel weer doorrijden. De ID.3 is ruim, comfortabel en echt Volkswagen.

Highlights van de ID.3

Volkswagen ID.3 zakelijk leasen

Alles over de ID.3

Neem contact met ons op 

Wil jij zakelijk rijden in de Volkswagen ID.3? Vul dan onderstaand formulier in en onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Meer informatie over deze unieke lease aanbieding ontvangen? Wij helpen je graag verder en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Vraag direct vrijblijvend een leaseofferte aan

Lease offerte aanvraag Volkswagen ID.3

Vragen over deze zakelijke lease deal?

Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

DISCLAIMER 

*Tarief op basis van 60 maanden met 10.000 kilometer per jaar
** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.