SEAT onderhoudsprijzen

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan voor onderhoud en reparatie aan jouw SEAT. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van SEAT onderhoudskosten.

Onderhoudskosten

Je SEAT regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Op alle werkzaamheden en op de originele SEAT onderdelen die vervangen worden, ontvang je 4 jaar garantie. Daarnaast ontvang je gratis pechhulp in Europa na onderhoud.

Natuurlijk wil je graag weten wat onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen gaat kosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van Volkswagen Onderhoudskosten.

Overzicht SEAT onderhoudsprijzen

Plan hier je afspraak

Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

ONDERHOUDSPRIJZEN 2021

Helaas is het nog niet mogelijk om de nieuwe prijslijsten te kunnen downloaden. Heb je vragen m.b.t. onderhoudsprijzen voor jouw SEAT? Bel ons dan via: 085-0714900 of neem contact op via chat, email of whatsapp.

Excuses voor het ongemak!

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SEAT_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 55.63 KB Download