SEAT onderhoudsprijzen

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan voor onderhoud en reparatie aan jouw SEAT. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van SEAT onderhoudskosten.

Onderhoudskosten

Je SEAT regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Op alle werkzaamheden en op de originele SEAT onderdelen die vervangen worden, ontvang je 4 jaar garantie. Daarnaast ontvang je gratis pechhulp in Europa na onderhoud.

Natuurlijk wil je graag weten wat onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen gaat kosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van Volkswagen Onderhoudskosten.

Overzicht SEAT onderhoudsprijzen

SEAT Economy Service

Is jouw SEAT 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met SEAT Lifetime Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw SEAT.

Alles over Economy Service

Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

Plan hier je afspraak

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2021. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SEAT_Onderhoud_2021.pdf 41.87 KB Download