SKODA onderhoudsprijzen

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan voor onderhoud en reparatie aan jouw SKODA. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van SKODA onderhoudskosten.

Onderhoudskosten

Je SKODA regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Op alle werkzaamheden en op de originele Volkswagen onderdelen die vervangen worden, ontvang je 4 jaar garantie. Daarnaast ontvang je gratis pechhulp in Europa na onderhoud.

Natuurlijk wil je graag weten wat onderhoud en reparatie aan jouw SKODA gaat kosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van SKODA Onderhoudskosten.

Overzicht SKODA onderhoudsprijzen

SKODA Economy Service

Is jouw SKODA 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met SKODA Lifetime Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw SKODA.

Alles over Economy Service

Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

Plan hier je afspraak

ONDERHOUDSPRIJZEN 2021

Helaas is het nog niet mogelijk om de nieuwe prijslijsten te kunnen downloaden. Heb je vragen m.b.t. onderhoudsprijzen voor jouw ŠKODA? Bel ons dan via: 085-0714900 of neem contact op via chat, email of whatsapp.

Excuses voor het ongemak!

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SKODA_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 243.66 KB Download