Hero We COnnect Alle diensten

We Connect Overzicht

We Connect diensten

Eenmaal registreren, veel profiteren

Iedere held heeft zijn hulpje. En met de diensten van We Connect heb je daar meteen een heel stel van. Ontdek hier welke diensten en opties bij jouw dagelijks leven passen. De beschikbaarheid van de diensten in de We Connect- en We Connect Plus-pakketten verschilt per land en is afhankelijk van het model, modeljaar en de uitvoering van jouw auto. Meer informatie over de voor jou beschikbare diensten vind je in je klantaccount myVolkswagen of in je We Connect app.

Basisfuncties

Basisfuncties, zoals de noodoproepservice en het wettelijk verplichte noodoproepsysteem eCall zijn beschikbaar zonder het afsluiten van een apart contract voor We Connect. Als je geselecteerde gepersonaliseerde functies van een auto wilt overbrengen naar een andere auto heb je een Discover Media of Discover Pro nodig. Tevens heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet je jezelf bij We Connect aanmelden met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

We Connect

Jouw toegang tot de digitale diensten van Volkswagen

We Connect Plus

De digitale diensten van Volkswagen brengen connectiviteit naar een hoger niveau

Upgrades

Met Upgrades kun je jouw Volkswagen ook na aanschaf met extra functies uitrusten

Pakketten, looptijden en prijzen

Auto's die We Connect ondersteunen zijn standaard voorbereid op connectiviteit. Voor nieuwe wagens zijn afhankelijk van de uitvoering bepaalde dienstenpakketten voor een eerste looptijd gratis beschikbaar. Je kunt de diensten verlengen via de In-Car shop van het infotainmentsysteem of de We Connect-webshop.

 We ConnectWe Connect Plus (zonder navigatie)We Connect Plus (met navigatie)
Gratis initiële looptijdonbegrensd1 jaar1 jaar (Discover Media of Ready 2 Discover)
3 jaar (Discover Pro)
Verlenging met 1 jaar€ 75€ 149
Verlenging met 2 jaar-€ 119€ 245

Deze weergave vertegenwoordigt het actuele verkoopprogramma.

We Connect app download

Beleef alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect app voor het besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met jouw Volkswagen.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >