Pon Dealer bandenwissel afspraak

Maak snel en gemakkelijk een afspraak voor een bandenwissel bij Pon Dealer door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het inplannen van een definitieve afspraak.

Bandenwissel bij Pon Dealer

Het laten wisselen van zomer- of winterbanden van jouw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of Volkswagen Bedrijfswagen bij Pon Dealer is snel, gemakkelijk en daarnaast ook voordelig.

Kosten
Bekijk de onderstaande tabel voor de kosten voor het wisselen en opslaan van jouw zomer- of winterbanden in ons bandenhotel.

Werkzaamheden Prijs
Losse band vervangen € 21
Bandenwissel complete set met velgen zonder opslag € 38
Bandenwissel complete set met velgen met opslag € 80
Bandenwissel losse banden op huidige velgen zonder opslag € 87
Bandenwissel losse banden op huidige velgen met opslag € 125

Opslag in het bandenhotel

Sla je zomer- of winterbanden op in het bandenhotel van Pon Dealer. Dat scheelt ruimte en je hebt er zo geen omkijken naar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw banden onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen, zodat ze in topconditie blijven.

De opslag van jouw zomer- of winterbanden in ons bandenhotel kost je € 38,- per seizoen, wat neer komt op € 76,- per jaar. Bekijk de bovenstaande tabel voor de prijzen van het opslaan van jouw zomer- en winterbanden inclusief bandenwissel.


Formulier bandenwissel afspraak

Wil je graag je zomer- of winterbanden laten wisselen bij Pon Dealer, vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een definitieve afspraak.